top general banner 2016

valglass minimun quantity

Ειδικα Σχηματα

special

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Δείτε ΟΛΑ τα newsletters εδώ.

*Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου εδώ.

Video Παραγωγης

video

Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο YOUTUBE

Πολιτική Απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ της ΗΛΙΑΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ Α.Ε.

Η εταιρία ΗΛΙΑΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ Α.Ε., αναγνωρίζει και σέβεται τους κανόνες περί προστασίας των προσωπικών  δεδομένων των φυσικών προσώπων και για το λόγο αυτό προέβη στη σύνταξη και ανακοίνωση της παρούσας πολιτικής απορρήτου, σύμφωνα με  διατάξεις του εθνικού, ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου, σχετικά με την προστασία του φυσικού προσώπου, από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Με την παρούσα πολιτική της, η εταιρία με την επωνυμία «ΗΛΙΑΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ Α.Ε. ΥΑΛΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ», που εδρεύει στη Βιομηχανική Περιοχή της Λάρισας και διατηρεί υποκατάστημα στον Ταύρο Αττικής, καθορίζει και γνωστοποιεί τους όρους με τους οποίους, λειτουργώντας όπως ο νόμος ορίζει ως «Υπεύθυνος Επεξεργασίας», επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας, τα οποία συλλέγει όταν συναλλάσσεστε με το φυσικό της κατάστημα και το υποκατάστημα καθώς και όταν επισκέπτεστε τον δικτυακό της τόπο ή τις κινητές εφαρμογές της (Αpps).  

Πεδίο εφαρμογής
Η παρούσα Πολιτική απορρήτου, είναι σύμφωνη με τους όρους που απορρέουν από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 679/2016 και κάθε άλλη σχετική εφαρμοστέα νομοθεσία.
Η παρούσα πολιτική  απορρήτου, ισχύει για τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της εταιρίας και του ιστοτόπου  της. Το site valglass.gr, αποτελεί τον δικτυακό τόπο της Εταιρίας, μέσω του οποίου η εταιρία ενημερώνει τους πελάτες της για τα προϊόντα της και παρέχει πληροφορίες για το γυαλί και την ανακύκλωση.
Η παρούσα πολιτική απορρήτου δεν ισχύει για πληροφορίες οι οποίες συλλέγονται μέσω οποιουδήποτε άλλου δικτυακού τόπου.  Ο ιστότοπος μπορεί να περιέχει συνδέσεις προς άλλους δικτυακούς τόπους. Για παράδειγμα, εάν συνδεθείτε σε έναν άλλο δικτυακό τόπο, τότε η παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα δεν θα ισχύει για οποιαδήποτε πληροφορία, που συλλέγεται σε αυτόν το δικτυακό τόπο. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα άλλων δικτυακών τόπων και σας συνιστούμε να διαβάσετε την πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κάθε ιστοτόπου που επισκέπτεστε.

Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα
Προσωπικά στοιχεία είναι τα στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό της ταυτότητας του φυσικού προσώπου (π.χ. το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο, το ΑΦΜ κ.α)
.
Τι σημαίνει επεξεργασία προσωπικών δεδομένων;
Επεξεργασία συνιστά κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή,  καταχώριση, οργάνωση, διάρθρωση, αποθήκευση, προσαρμογή ή μεταβολή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, χρήση, κοινολόγηση με διαβίβαση, διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, συσχέτιση ή συνδυασμός, περιορισμός, διαγραφή ή καταστροφή.

Είναι υποχρεωτική η παραχώρηση των προσωπικών δεδομένων σας;
Η παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων στην εταιρία μπορεί να είναι απαραίτητη για να επιτευχθούν οι σκοποί που επιδιώκονται ή να είναι προαιρετική.
Εάν αρνηθείτε να παραχωρήσετε στοιχεία που είναι απαραίτητα για την εκτέλεση σύμβασης, θα είναι αδύνατο να επιτευχθεί ο βασικός σκοπός για τον οποίο συλλέγονται τα συγκεκριμένα δεδομένα.  Η παραχώρηση επιπρόσθετων, πέραν των υποχρεωτικών δεδομένων, είναι προαιρετική και δεν επιφέρει συνέπειες σχετικά με τους κύριους σκοπούς της συλλογής δεδομένων, αφού η παραχώρησή τους χρησιμεύει αποκλειστικά για την επικοινωνία, την ενημέρωση και την βελτιστοποίηση των παρεχόμενων από υπηρεσιών.
 
Ποια προσωπικά δεδομένα σας συλλέγουμε;
Φροντίζουμε να συλλέγουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα προσωπικά δεδομένα σας, τα οποία είναι κατάλληλα και σαφή για τον σκοπό που προορίζονται και συγκεκριμένα συλλέγουμε:

  • Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση εμπορικής δραστηριότητας, ΑΦΜ,)  που απαιτούνται για την εκτέλεση της μεταξύ μας  σύμβασης.
  • Δεδομένα που αφορούν στον τρόπο πληρωμής για τις συναλλαγές που πραγματοποιείτε μαζί μας.
  • Την ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας και το τηλέφωνο για την γένει επικοινωνία (ενδεικτικά την αποστολή προσωποποιημένων προσφορών, ενημερωτικών δελτίων σχετικά με νέα προϊόντα, προωθητικών ενεργειών, ενημερώσεων για συμμετοχή σε εκθέσεις κ.α.)  
  • Τα δεδομένα που μας παρέχετε όταν κάνετε εγγραφή στο news letter (ονοματεπώνυμο και mail)
  • Στοιχεία επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μας.
  • Το όνομα χρήστη του κοινωνικού μέσου δικτύωσής σας, εάν αλληλεπιδράτε μαζί μας μέσω αυτών των καναλιών, για να μας βοηθήσετε να απαντήσουμε στα σχόλια, τις ερωτήσεις ή τα σχόλιά σας.

Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας;
Η εταιρία επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα

  • Για την εκπλήρωση της συμβατικής σχέσης, προκειμένου να διεκπεραιώσει την πώληση προϊόντων ή/και υπηρεσιών, να συμμορφωθεί με τις νόμιμες υποχρεώσεις της και ενδεχομένως να ασκήσει ή να αντικρούσει νομικές απαιτήσεις.
  • Για τη δημιουργία λογαριασμού χρήστη στον δικτυακό της τόπο.
  • Για σκοπούς επικοινωνίας. Η εταιρία χρησιμοποιεί δεδομένα σας για να απαντήσει σε τυχόν αιτήματα που υποβάλλετε.
  • Για την αποστολή ενημερωτικού δελτίου (newsletter). Με τη συγκατάθεσή σας, θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail, για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις δράσεις μας. Φυσικά έχετε τη δυνατότητα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση αυτή οποιαδήποτε στιγμή.

Ποια είναι η νόμιμη βάση επεξεργασίας των δεδομένων σας από την εταιρία;
Ο κανονισμός για την προστασία των δεδομένων, καθορίζει τους λόγους για τους οποίους η εταιρία μπορεί να συλλέξει και να επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα. Οι λόγοι αυτοί είναι:

  • Η εκτέλεση της σύμβασης της οποίας είστε συμβαλλόμενο μέρος
  • Η εξυπηρέτηση των εννόμων συμφερόντων της εταιρίας 
  • Η συμμόρφωση με τις νόμιμες υποχρεώσεις της εταιρίας
  • Η συναίνεσή σας, για τους λόγους για τους οποίους παρέχεται.

Ποιοι είναι οι αποδέκτες των Δεδομένων σας ;

Πρόσβαση στα δεδομένα σας έχει το απολύτως απαραίτητο προσωπικό της εταιρίας, το οποίο έχει δεσμευτεί με τήρηση εμπιστευτικότητας και οι συνεργαζόμενες με εμάς επιχειρήσεις ή τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών, οι οποίοι επεξεργάζονται τα δεδομένα σας ως εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό μας και σύμφωνα με τις εντολές μας και υπό τον όρο της τήρησης σε κάθε περίπτωση του απορρήτου και συγκεκριμένα:
Διοικητικές, Ασφαλιστικές, Φορολογικές και Δικαστικές Αρχές
Πάροχοι υπηρεσιών συντήρησης εφαρμογών πληροφορικής  
Πάροχοι υπηρεσιών, οι οποίοι κάτω από τις νόμιμες προϋποθέσεις αναλαμβάνουν την επεξεργασία οικονομικών και εμπορικών πληροφοριών, που αφορούν την πιστοληπτική ικανότητα του φυσικού προσώπου, με αποκλειστικό σκοπό τη νομική στήριξη του έννομου συμφέροντος του πελάτη, αλλά και την εξυγίανση των οικονομικών συναλλαγών, σύμφωνα με το νόμο.
Ιδιωτικοί Ασφαλιστικοί Οργανισμοί της Ευρωπαϊκής  Ένωσης, που έχουν αδειοδοτηθεί και λειτουργούν νόμιμα, στους οποίους η εταιρία ασφαλίζει τους πελάτες της, για την περίπτωση μη καταβολής οφειλών.  
Πιστωτικά και Χρηματοδοτικά ιδρύματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που έχουν αδειοδοτηθεί και λειτουργούν νόμιμα
Ορκωτοί λογιστές

Πώς εξασφαλίζουμε ότι οι Εκτελούντες την Επεξεργασία σέβονται τα Δεδομένα σας;
Οι εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό μας έχουν δεσμευτεί συμβατικά με την εταιρία:

  • να τηρούν εχεμύθεια,
  • να μη στέλνουν σε τρίτους δεδομένα σας χωρίς την άδεια της εταιρίας,
  • να λαμβάνουν κατάλληλα μέτρα ασφάλειας,
  • να συμμορφώνονται με το νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και ιδίως τον Κανονισμό 979/2016/ΕΕ.

Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τα Δεδομένα σας;
Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα απαιτεί η Ελληνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και έως την ολοκλήρωση της σύμβασης αγοραπωλησίας, ή παροχής υπηρεσιών, σε ένχαρτη ή/και ηλεκτρονική μορφή και επιπλέον για  όσα χρόνια απαιτηθεί μετά  τη λήξη αυτής,  μέχρι τη συμπλήρωση του χρόνου παραγραφής του δικαιώματος του Ελληνικού Δημοσίου να διενεργεί τακτικό έλεγχο και να επιβάλλει πρόστιμα επί σχετικών παραβάσεων.
Ειδικότερα σε περίπτωση υποβολής προσφοράς, η οποία τελικά δεν καταλήξει στη σύναψη σύμβασης, τα δεδομένα θα κρατούνται,  για διάστημα όχι μεγαλύτερο των πέντε ετών.    
Σε περίπτωση τυχόν έναρξης δικαστικών ενεργειών οποιασδήποτε μορφής που αφορούν άμεσα ή έμμεσα στον υπογράφοντα την παρούσα, ο κατά τα ανωτέρω χρόνος τήρησης των δεδομένων αναστέλλεται καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών και μέχρι την έκδοση αμετάκλητης δικαστικής απόφασης.

Είναι ασφαλή τα Δεδομένα σας;
Για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων, η εταιρία λαμβάνει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα προστασίας τόσο του φυσικού όσο και του ηλεκτρονικού της αρχείου, από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλης μορφή αθέμιτη επεξεργασία.
Η εταιρεία χρησιμοποιεί υψηλής πιστότητας πρόγραμμα. Υπάρχει διαβάθμιση χρηστών με πρόσβαση σύμφωνα με τις αρμοδιότητές τους και με ατομικό password πρόσβασης. Η βάση δεδομένων είναι κρυπτογραφημένη.  To backup της βάσης δεδομένων γίνεται σε cloud και είναι κρυπτογραφημένο.
Τα πιο πάνω μέτρα επανεξετάζονται και τροποποιούνται όταν κρίνεται απαραίτητο.
Σε κάθε περίπτωση έχετε τον απόλυτο έλεγχο των προσωπικών σας πληροφοριών, τις οποίες μας παρέχετε και παραλαμβάνονται, με την καταγεγραμμένη, ρητή συγκατάθεσή σας για τους πιο πάνω σκοπούς.  
Η εταιρία σε καμία περίπτωση δε θα διαθέσει προς πώληση, δεν θα μεταβιβάσει με οποιοδήποτε τρόπο, και δεν θα  δημοσιοποιήσει προσωπικά στοιχεία των πελατών της, χωρίς συγκατάθεσή, παρά μόνο προς τις αρμόδιες αρχές, όταν αυτό απαιτείται από το νόμο.
Η εταιρία δεσμεύεται ότι δεν θα επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα  για σκοπούς διαφορετικούς από αυτούς για τους οποίους έχουν συλλεγεί, και σας έχουν γνωστοποιηθεί.

Ποια είναι τα δικαιώματα σας στην πρόσβαση και διαχείριση των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα σας  και οι επιλογές σας;
Σύμφωνα  και με την επιφύλαξη των διατάξεων του εθνικού, ενωσιακού και διεθνούς δικαίου,  έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε :
αντίγραφο των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, πoυ αποτελούν ή αποτέλεσαν αντικείμενο επεξεργασίας (δικαίωμα πρόσβασης),
να προβάλλετε οποτεδήποτε αντιρρήσεις  και να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν, (δικαίωμα εναντίωσης),
να αιτηθείτε τη διόρθωση (δικαίωμα διόρθωσης),  ή διαγραφή των δεδομένων σας  (δικαίωμα στη λήθη), υπό τον όρο ότι αυτό δεν αντίκειται σε νομοθετικές διατάξεις
να ζητήσετε από την εταιρία την απευθείας διαβίβασή των δεδομένων σας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας (δικαίωμα φορητότητας) .
Οι παραπάνω ενέργειες εκτελούνται από εμάς, εφόσον ταυτοποιηθεί το αίτημα και η ταυτότητά σας, και εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος, το οποίο δεν θα ξεπερνά τις 30 ημέρες.
 
Αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και news letter
Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να μας  επιτρέψετε ή όχι να σας αποστέλλουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και news letter, για διαφημιστικούς λόγους.
Μπορείτε να αποσύρετε οποιαδήποτε συγκατάθεση μας έχετε παράσχει και αφορά την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, με την προϋπόθεση ότι δεν έρχεται σε αντίθεση με το νόμο. Θα συμμορφωθούμε με την επιθυμίας σας, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας;
Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την παρούσα πολιτική απορρήτου ή αν θα επιθυμούσατε να επικαιροποιήσετε τις πληροφορίες που έχουμε για εσάς ή τις προτιμήσεις σας, παρακαλούμε επικοινωνήσετε μαζί μας είτε χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε καταγγελία σχετικά με τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά ας δεδομένα,  παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εάν δεν ικανοποιηθείτε από την απάντησή μας ή πιστεύετε ότι δεν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με το νόμο, μπορείτε να υποβάλλετε καταγγελία στην αρμόδια Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).  
Εφαρμοστέο Δίκαιο είναι το Ελληνικό Δίκαιο, όπως διαμορφώνεται σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων. Αρμόδια για κάθε διαφορά καθίστανται τα δικαστήρια της Λάρισας.
Η παρούσα πολιτική μπορεί να ανανεώνεται από καιρό σε καιρό, λόγω των τροποποιήσεων της σχετικής νομοθεσίας ή αλλαγών στην δομή της εταιρίας. Συνεπώς, προτρέπουμε τους πελάτες/χρήστες μας να ελέγχουν περιοδικά αυτή τη σελίδα προκειμένου να ενημερώνονται για τις πρόσφατες πληροφορίες πάνω στις πρακτικές απορρήτου.

Ξεκινώντας από την αρχική ιδέα της δημιουργίας μιας νέας φιάλης, το σχεδιασμό και την κατασκευή, η Valavanis Glassworks , διαθέτοντας στεγασμένους αποθηκευτικούς χώρους 6.000 τ.μ. στη ΒΙ.ΠΕ. Λάρισας, προμηθεύει την Ελληνική, Ευρωπαϊκή και Ασιατική αγορά με υαλουργικά προϊόντα υψηλής ποιότητας. [ Γυάλινα βάζα  - γυάλινες φιάλες - γυάλινα επιλαίμια ]

Υπηρεσίες

Επικοινωνία

Λάρισα

 
ΗΛΙΑΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ Α.Ε. - ΥΑΛΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΒΙ.ΠΕ. Λάρισας, Τ.Κ. 41004, Τ.Θ. 3071
 
Τηλ : +30 2410 661888
         +30 2410 541397
                                 +30 2410541033
                        Fax: +30 2410 670995

 

Αθήνα

 
ΗΛΙΑΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ Α.Ε. - ΥΑΛΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Παπάζογλου 3, Τ.Κ. 17778, Ταύρος
 
Τηλ : +30 216 8003666
Κιν:  +30 6943 812812

 

Θεσσαλονίκη

 
ΗΛΙΑΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ Α.Ε. - ΥΑΛΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Εννέα Εκτελεσθέντων Καλοχωριτών 4
Τ.Κ. 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη
 
Τηλ : +30 2310 754843
Κιν:  +30 6946 272 821

 

valglass vreite mas